Lipstick - Forum / Partenerul Ideal

Lipstick - Forum

Bine aţi venit în comunitatea Lipstick

Neautentificat.

#1 09-03-2007 17:59:07

admin
Administrator
ÃŽnregistrat: 18-03-2006

Partenerul Ideal

Cum trebuie sa se comporte un baiat intr-o relatie?

#2 08-12-2007 05:01:46

adrian
Membru
Locaţie: chisinau
ÃŽnregistrat: 08-12-2007
Site web

Re: Partenerul Ideal

trebuie sa deie dovada ca este baiat si nu alt ceva.sa redaie fata lucrurilor ca intradevar o iubeste pe persoana data.....sa fie atent s.a.m.d.adrian

varsator...............

#3 08-12-2007 10:22:15

Lolita
Membru
ÃŽnregistrat: 08-12-2007

Cred ca descrierea partenerului ideal depinde foarte mult de propriile tale dorinte, se spune ca noi cautam in parteneri trasaturi ale noastre imbunatatite, de aceea se si destrama multe casnicii sub pretextul: "nepotrivire de caracter". Sau mai sunt cazuri in care avem doar iluzia ca am gasit trasaturi ale noastre in partener si avem surprize . Un exemplu clar este cel al Reginei si Mihai, concurenti intr-un show (www.santierinlucru.ro), relatia lor este atat de agitata si violenta pentru ca nu sunt in stare sa se ragaseasca unul in celalalt.
Partenerul tau ideal poate mie imi poate parea un cosmar.
Astept sa-mi spuneti ce parere aveti si voi.

Lolis

#4 18-03-2008 12:25:41

varafierbinte
Membru
ÃŽnregistrat: 17-11-2007

Eu am o parere poate utopica despre un barbat (adica nu prea am intalnit barbati asa cum visez eu "iubitul ideal"). Cred in primul rand intr-o potrivire sufleteasca si spirituala, fara a se intelege de aici religioasa. Cred ca doi oameni se pot intelege foarte bine daca au aceleasi scopuri inaltatoare in viata, si nu unul sa vrea sa aiba familie, cu copii multi, iar altul sa vrea sa salveze lumea. Amandoi trebuie sa aiba aceeasi viziune asupra intrebarii "de ce traim".

Apropo de asta, am citit doua carti foarte interesante, "Calea barbatului superior" si "Draga mea iubita", ambele sunt scrise de un american, David Deida. Cartile au aparut la editura Kamala, cea pentru barbati anul trecut, cea pentru femei anul asta, in februarie.

Pe mine m-au impresionat in primul rand prin punctul de vedere net diferit de cel al altor carti de psihologie sexuala. Te cam zguduie prin faptul ca, daca esti sincera cu tine insati, trebuie sa recunosti ca "pun punctul pe i".  Autorul dezvolta foarte mult subiectul polaritatii femini -masculin, cu toate consecintele ei, cu multe aplicatii si solutii. Repet: pe mine m-au zguduit cartil astea, ba chiar pot sa spun ca mi-au transformat viata.

Ca sa fiu in topic, va invit sa le cititi si sa vedeti ce viziune are acest om despre cuplu si perfectiunea unei relatii de cuplu. Merita! Abia astept sa dezbatem!

Editat ultima oară de varafierbinte (18-03-2008 12:26:33)

#5 25-12-2008 16:13:24

nim3ni4u
Membru
Locaţie: unde nici apocalipsa nu vine
ÃŽnregistrat: 25-12-2008

in primul rand trebuie sa fie om cu el insusi. cu persoana de langa el trebuie sa-i ofere respect si comunicare. pana la urma daca stam s-o luam asa. nu exista nici barbat perfect si nici femeie perfecta. (perfectul nu exista in viata asta). big_smile

nim3ni4u

#6 09-06-2010 08:22:36

allergonaut
Membru
LocaÅ£ie: Ðîññèÿ
ÃŽnregistrat: 09-04-2010
Site web

What if coach Z could get at least five starters on the Lynx team to play overseas on the same team, that way, they will have almost a year of playing with each other.  I think its a good ideal, what do you fans think?

#7 01-08-2010 16:40:27

Niceanigunc
Membru
Locaţie: Italy
ÃŽnregistrat: 29-05-2010

i think 135-145 would be more ideal for you, chile dont get too skinny your butt andor bobbies will disappear

Antet forum

Comunitatea Lipstick
© Copyright 2005–2006 MediaSparks