Lipstick - Forum / Ai fost la ginecolog?

Lipstick - Forum

Bine aţi venit în comunitatea Lipstick

Neautentificat.

#1 16-05-2008 23:00:31

admin
Administrator
Înregistrat: 18-03-2006

Ai fost la ginecolog?

CarmenZara a deschis un subiect interesant:

CarmenZara a scris:

Ce parere aveti voi despre vizitele la ginecolog: cat de des, ce teste va faceti, ce ar trebui facut ca sa fim cat mai sanatoase? Intreb pentru ca am citit o statistica foarte trista: in Romania, cancerul de col este prima cauza de mortalitate la femeile tinere (25-44 de ani). Asta se intampla din cauza diagnosticarii tardive a bolii. Se pare ca s-a descoperit si un vaccin contra cancerului de col si a altor afectiuni cauzate de patru tipuri de HPV. Este disponibil deja si in toate farmaciile din Romania, dar as fi curioasa cate femei si-l vor face, avand in vedere ca se elibereaza doar cu prescriptie de la medic.

Voi ce parere aveti?

#2 11-12-2008 15:06:24

TrenderitaG
Membru
Înregistrat: 11-12-2008

Re: Ai fost la ginecolog?

Nici prea des, dar nici prea rar. Ma gandesc ca o frecventa de cateva vizite pe trimestru sunt suficiente. Cat despre teste, despre Papanicolau am auzit numai de bine si poate fi facut la orice cabinet ginecologic.

Apropo de igiena (intrucat nu stiu de unde se poate deschide un topic nou), a auzit cineva de Urinelle?

Este un con igienic de unica folosinta, care ne scuteste pe noi, femeile, de problema spinoasa a toaletelor "neutilizabile" si respectiv de momentul analizelor, cand avem de dat mostre de urina.

Ca sa va faceti o idee despre Urinelle, intrati aici http://www.urinelle.biz/html/en/Howtouse.shtml :blush:

Cu toate ca arata ciudat, cred ca este destul de util. Iar acum se gaseste si prin Romania. Daca vreti, puteti intra pe platforma trender.ro/blog si puteti primi un pachet de Urinelle, pentru a-l incerca.

Sunt curioasa ce parere aveti!

#3 25-06-2010 10:57:32

Niceanigunc
Membru
Locaţie: Italy
Înregistrat: 29-05-2010

cred ca mi-ar fi foarte greu sa spun care a fost profu/profa meu preferat.

pot spune ca din pacate unii dintre ei nu mai sunt printre noi, dumnezeu sa ii ierte.
Si acum dupa ce am terminat pot spune ca le multumesc tuturor, pt zilele negre sau frumoase, ca ne-au invatat asa cum au stiut ei mai bine

cred ca ar fi ff greu sa stau sa enumar toti profii pe care i-am avut nu ca nu ii mai cunosc ci pt ca nu stiu 2-3 profi care sa nu ne fi iubit si ei la fel de mult asa cum i-am iubit si noi

#4 24-07-2010 15:51:19

Niceanigunc
Membru
Locaţie: Italy
Înregistrat: 29-05-2010

emisiune penibila, prestatie penibila- DA, asa a fost. raspuns la intrebarea ce-a fost asta: zsz apar rar in romania si se profita de orice posibilitate sa fie mediatizati. asa functioneaza show-bizul. dar e adevarat ca ultimile aparitii zsz la showurile tv din romania au fost sub orice critica. si asta in primul rand din cauza profilului/subiectului emisiunilor. pe aci in Chisinau sunt vreo cateva posturi tv romanesti, dar prea putine ca sa fim la curent cu toate showurile televizate si sa ne facem o impresie obiectiva despre calitatea lor. de aia cand trupa primeste invitatie la vreo emisinune despre care se afirma ca are audienta mare/ca e la un post tv bun etc  - de obicei se accepta. ultimile doua experiente pro tv si antena ne-au invatat minte. si managementul/trupa vor fi foarte selectivi inainte de a merge la tv-urile romanesti. da-o n dracu de audienta/mediatizare/reitinguri/vanzari back to underground si daca unui fir de iarba ii e sortit sa creasca - o sa creasca si prin asfalt.
ps:cand faci un drum de 10 ore, noaptea, cu microbusul prin hopuri, nedormiti si ajungi fara intarziere la buftea , e greu si prea tarziu sa refuzi participarea la filmari mai ales daca ai vazut o bucata de scenariu care se pare suportabila. nimeni n-a stiut ca restul emisiunii e atat de imbecil. daca ai intrat in joc- joaca. asa s-a intamplat. pe viitor lucrurile se vor schimba lets go back to underground.

Antet forum

Comunitatea Lipstick
© Copyright 2005–2006 MediaSparks